Gastenboek

Bent u benieuwd hoe anderen over deze praktijk denken?

Ik heb een schat van een zoon, alleen doordat mensen hem vaak niet goed begrijpen kan het soms wel een draak zijn. Zolang je hem begrijpt heb je zoveel liefde met hem. Dat begrijpen is, zelfs voor ons als ouders, soms alleen moeilijk. Wat met Nicole zo fijn is, is dat ze zo open naar hem toe is en hem echt begrijpt. Onze zoon is gek op haar (wat uniek is, want hij heeft niet met veel mensen een klik) en vond het heel fijn om samen met haar een training te doen. Nicole ziet de mooie kant van onze zoon. Ik weet niet of hij aan alles wat heeft gehad. Maar wel aan verschillende onderdelen. En het mooie is dat, doordat ik zelf ook mee deed, ik er zelf ook wat aan heb gehad. Sommige oefeningen vond ik voor mijzelf heel waardevol en gaf me rust.

Natuurlijk wordt met de leeftijd en de tijd van hem al beter leren kennen (en hij ons en zichzelf ook beter leert kennen) dingen makkelijker met hem, maar ik denk zeker dat de training van Nicole hier ook aan heeft bijgedragen. Als je twijfelt zou ik zeker aanraden om contact met Nicole op te nemen voor een oriëntatie gesprek. Ze is een heel fijn en warm persoon en heeft veel geduld. Dank je wel Nicole voor 8 mooi weken.

 

Goededag

Mijn dochter romy is erg onzeker en snel afgeleid  ik ben met haar de training bij nicole gaan doen  met z n tweetjes.

Tijdens de training dacht ik echt wat doe ik hier , romy deed erg vervelend werkte niet echt mee, nicole had echt heel veel geduld met mijn dochter. 

8 weken waren voorbij en romy was blij dat het klaar was. De weken erna zag ik toch echt wel dat mijn dochter begon te veranderen in kleine stapjes, ze letten beter op en was ook minder verlegen.

Ook school zag deze verandering. Al met al wil ik nicole bedanken voor deze ervaring en haar hulp met mijn dochter .

Groet silvia van dam

Reactie toevoegen